Jong en oud zingt en bruist in Woudrichem

WOUDRICHEM – Onder het motto ‘Voor altijd jong’ vindt op zaterdag 15 oktober de Open Dag Muziekwijzer Woudrichem en de afsluiting van de Kinderboekenweek plaats in het atrium van De Lemmenskamp in Woudrichem.

De combinatie van muziek, literatuur, cultuur en ontmoeting zal voor een gezellige dag voor iedereen zorgen. In oktober kan het niemand ontgaan dat het weer Kinderboekenweek is en de afsluiting ervan wordt feestelijk gecombineerd met de jaarlijkse Open Dag van Muziekwijzer Woudrichem. Het wordt bovenal een gezellige ontmoetingsmarkt in het atrium van verzorgingshuis Lemmenskamp waar jong en oud elkaar ontmoet, iets drinkt, een ijsje eet en zich verbaast over het gevarieerde aanbod.

De dag wordt geopend door een optreden van de zanggroep van Muziekschool Woudrichem, die Nederlandse liedjes zullen brengen. Onder leiding van zangcoach Lucia zal deze groep de aanwezigen wel stil krijgen. Daarna zullen de bezoekers zich verspreiden over de markt, waar veel te zien en te horen is. Er zijn computertoepassingen waar kleinkinderen hun grootouders mee kunnen verbazen, maar ook boeken van W.G. van er Hulst en oude schoolspullen, waar juist grootouders hun kleinkinderen mee kunnen verbazen.