Eerste Maatschappelijke Beursvloer in Gorinchem

GORINCHEM – Donderdag 6 oktober vindt in het Gorcums Museum de eerste Maatschappelijke Beursvloer in Gorinchem plaats. De Beursvloer is een sprankelende ontmoeting tussen ondernemers en ideële organisaties.

Bedrijven, scholen, vrijwilligers- en sportverenigingen, zzp’ers, maatschappelijke organisaties en lokale overheden ontmoeten elkaar in een informele dynamische sfeer. Tijdens de Beursvloer handelen zij met elkaar in diensten, middelen, kennis en kunde. Kortom in alles, behalve geld. De hulpvragen kunnen van alles zijn: van hulp bij een uitje voor bewoners, het maken van een bedrijfsfilm of juridisch advies voor een stichting tot concrete materialen als stoelen, tafels of een passende stalen deur voor een kazemat.

Net als op een echte beurs zorgen hoekmannen en -vrouwen ervoor dat vraag en aanbod met elkaar in contact komen. Als beide partijen het eens zijn over het aanbod en een passende tegenprestatie, dan wordt de match ter plekke door een notaris bekrachtigd. De Maatschappelijke Beursvloer is een beproefd concept dat al in verschillende steden in Nederland met succes is georganiseerd. U bent welkom op 6 oktober tussen 17.00 en 18.30 uur in het Gorcums Museum aan de Grote Markt 17 in Gorinchem.