Dronken man houdt hulpdiensten bezig

RAAMSDONKSVEER – Een dronken man heeft zaterdagnacht voor commotie gezorgd op de Hoge Donk in Raamsdonksveer. Buurtbewoners dachten dat de man onwel was en alarmeerden de hulpdiensten.

Op zaterdag 24 september kwamen er verschillende meldingen binnen dat er in de brandgang van de Hoge Donk een man lag. Hij was geheel in donkere kleding gekleed en reageerde nergens mee op. Ambulance en politie spoedden zich naar de man. Al snel bleek dat hij zo dronken was dat hij daar ter plaatse in een diepe slaap was gevallen. Dat is uiteraard geen reden om hem met een ambulance mee te nemen.

Bij controle van de identiteit van de man in de politiesystemen bleek dat hij nog drie dagen gevangenisstraf tegoed had. Een goed moment om die uit te gaan zitten dus de 24-jarige inwoner van Raamsdonksveer werd in een politieauto geplaatst. Hij bleek in zijn zak een mes te hebben. Zijn loodzware jas werd voor de zekerheid door de agenten meegenomen. Aan het bureau kwam uit de zak van zijn jas een imitatievuurwapen. Hij krijgt daarvoor, en voor het mes, een proces-verbaal.