De 10 van de kurenpolder Hank

HANK – Op zaterdag 8 oktober zal de 10 van de Kurenpolder gehouden worden, een wedstrijd en prestatieloon over 10 kilometer. Dit is tevens de vierde wedstrijd van het Altena Road Circuit.

De 10 van de Kurenpolder is mooie wedstrijd op het vakantie park van de Kurenpolder. De organisatie is in handen van Stratenloopcomité Kurenpolder. Vorig jaar ging de overwinning naar Christ Donders van de Tilburg Road Runners in een eindtijd van 33.04. Hij zal er dit jaar niet bijzijn omdat hij een dag later de marathon van Eindhoven zal lopen. Er blijven zeker een aantal sterke lopers over die een greep naar de overwinning kunnen doen.

Voor leden van Altena Road Runners zal deze wedstrijd meteen ook het clubkampioenschap zijn. De verwachting is dan ook dat veel Road Runners aan de start zullen staan. Via www.inschrijven.nl of vanaf 11.45 uur in de Plaza van Recreatiepark de Kurenpolder kunt u zich inschrijven voor deze wedstrijd.