XGP opent het seizoen met de Wild Romance

NIEUWENDIJK – Dany Lademacher’s WILD ROMANCE, de legendarische band van Herman Brood is weer live on ‘Out of Heaven’ Tour en vrijdag 23 september komen ze in Xinix.

Wild Romance is de begeleidingsband van de Nederlandse zanger-pianist Herman Brood, één van de iconen van de Nederlandse Rockmuziek. De band ontstond in november 1976 in Groningen. De naam is ontleend aan de regel ‘and I lost my mind in a wild romance’, uit een song van de Amerikaanse jazz- en blueszanger Mose Allison. Dany Lademacher, gitarist/vocalist, gaat in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance spelen. Dit is het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland.

Herman Brood’s Wild Romance featuring Dany Lademacher gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Xinix gaat vrijdag om 21.00 uur open en vanaf 22.00 uur spelen Dany Lademachers’s Wild Romance. Meer info op www.xinix.nl.