Startsein voor project Sport- en Cultuurimpuls

AALBURG – Sport- en Cultuurimpuls is een project voor alle basisschoolkinderen in Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Veen en Wijk en Aalburg.

De bedoeling is om kinderen enthousiast te maken om te bewegen en creatief bezig te zijn. Er is een boekje gemaakt voor de basisschoolkinderen waar bijna alle sport- en cultuurverenigingen in Aalburg in te vinden zijn.

Wethouder Pim Bouman bezocht maandag 19 september groep 8 van basisschool De Hoeksteen in Wijk en Aalburg om de eerste boekjes uit te reiken. Kinderen die geen boekje hebben gekregen kunnen een boekje afhalen bij het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 in Wijk en Aalburg. Op de website www.sportinaalburg.nl staat nog veel meer informatie over de verenigingen. Inschrijven is alleen mogelijk via deze website. Meedoen is gratis. Inschrijven is vanaf nu mogelijk en de eerste cursussen gaan van start vanaf 1 oktober.