Classic-rockformatie DeepWhite in de Teerkamer

WOUDRICHEM – Zaterdag 24 september gaan de deuren van de Teerkamer weer open voor het publiek. De Classic-rockformatie DeepWhite zal dan op het podium staan.

Deze band heeft hoge ogen gegooid bij de nationale Clash of the Coverbands-competitie en zijn onder andere op Radio Veronica te horen geweest. “Het leek ons leuk dit seizoen te beginnen met een band die iedereen aan zal spreken. DeepWhite speelt een breed scala aan classic rock, maar ook zeer zeker nummers die jeugdige bezoekers ook bekend in de oren zullen klinken.” aldus Annemarie, uitbaatster van de Teerkamer.

Deep White speelt zaterdag vanaf 22.00 uur, de entree bedraagt vijf euro. Voor een overzicht van alle activiteiten kijkt op www.teerkamer.eu of www.facebook.com/deteerkamer. De Teerkamer kun je vinden aan de Vissersdijk 35a in Woudrichem.