Nieuwe EHBO cursussen in Woudrichem

WOUDRICHEM – EHBO Woudrichem start binnenkort op woensdagavond weer een nieuwe EHBO Cursus, inclusief reanimatie. Een ongeluk zit in een klein hoekje en weet jij dan het juist te doen?

Er gaat geen dag voorbij, of krant en TV tonen gedeukte auto’s en ambulances met gillende sirenes. Geen wonder dat we bij het woord “ongeluk” meteen aan bloed en ellende denken. Het grootste deel van de ongelukken gebeurt echter gewoon thuis, tijdens het werk of tijdens het spelen. Een verbrande vinger, een schaafplek, een verstuikte enkel; niets griezeligs of bloederigs, iedereen kan leren helpen.

Maar weet u ook wat u moet doen als uw kind, na een val van de trap of schommel, buiten bewustzijn raakt? Het is vooral belangrijk dat een slachtoffer op tijd geholpen wordt. Soms, bijvoorbeeld bij een hartaanval, verslikking of een slagaderlijke bloeding, kan uw hulp van levensbelang zijn. Uiteindelijk kan iedereen een ander helpen!

Schrijf uzelf daarom in voor een EHBO cursus. EHBO Vereniging Woudrichem start binnenkort met cursusavonden op de woensdag. Neem voor aanmelding of meer informatie vrijblijvend contact op met Marjon van Linstee, per telefoon op 06-45031499 of via het e-mail adres marjon@ehbo-woudrichem.nl.