Workshops 'Global Woman Leadership'

WERKENDAM – Global Woman Leadership houdt een summit over het belang van veerkracht én nieuw leiderschap in een veranderende wereld op Fort Altena.

Stichting Global Woman Leadership houdt zich bezig met de kracht van vrouwelijke leiders. Men is ervan overtuigd dat ‘Nieuw Leiderschap’ zich ontwikkelt in de wereld. Nieuw Leiderschap gaat over vrouwen en mannen. Het programma op 9 oktober bestaat uit ervaringsgerichte workshops onder leiding van (inter)nationale sprekers. De dag begint om 9.30 uur en de plenaire afronding is van 17.00 – 17.30 uur.

Informatie en aanmelden kan via het e-mail adres info@globalwomanleadership.com. De eerste 75 aanmeldingen ontvangen bovendien het boek ‘How woman Leaders Create the World’ met bijbehorende film/dvd cadeau. Meer informatie lees je op www.globalwomanleadership.com.