Verkeer rond voetbalwedstrijd Kozakkenboys

WERKENDAM – Kozakken Boys speelt dinsdag 20 september om 20.00 uur thuis tegen Helmond Sport. Tijdens de wedstrijd gelden enkele verkeersmaatregelen rond het voetbalcomplex aan de Kozakken Stoep/ Lange Wiep in Werkendam.

Op de Kozakken Stoep/ Lange Wiep mag op dinsdag 20 september aan beide zijden geparkeerd worden. Bovendien geldt er tijdelijk eenrichtingsverkeer, in de richting van de Werkensepolder. Verkeersregelaars begeleiden het parkeren langs de Kozakken Stoep/ Lange Wiep, om zo de doorgang voor hulpdiensten te garanderen. Bewoners van de Werkensepolder kunnen wel via de Kozakken Stoep/Lange Wiep naar hun huis rijden, maar dienen de wijk via de Sasdijk te verlaten.

Rondom het voetbalcomplex wijzen politie en verkeersregelaars van Kozakken Boys de bezoekers op de parkeermogelijkheden. Enige overlast in de omliggende wijken is niet uitgesloten. De politie zal toezien op parkeerovertredingen. Het is ten strengste verboden te parkeren in de groenstrook van de begraafplaats richting de rotonde. Hiertegen wordt handhavend opgetreden.