Publiekslezing gewrichtsslijtage

GORINCHEM – Rivas houdt donderdagavond 22 september een publiekslezing over gewrichtsslijtage. Het thema gewrichtsslijtage wordt deze avond vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Wat is gewrichtsslijtage? Wat gebeurt er in het lijf? Wat houdt het in? En hoe herken je gewrichtsslijtage en wat zijn de symptomen? Het zijn enkele vragen die deze avond ter tafel komen. Deze avond zijn er een tweetal lezingen, te weten ‘Medisch dossier: gewrichtsslijtage’ door orthopedisch chirurg Marjolijn Henket en ‘Gewrichtsslijtage. Hoe ga ik er mee om?’ door fysiotherapeuten Annemart van Rijssel en Mariska Veldheer.

Voorafgaand aan, tijdens de pauze en aansluitend op de lezingen kunt u bij een aantal informatiekramen terecht met uw vragen. Ook zijn er ‘vraagtafels’ waar u tijdens de pauze en na afloop in gesprek kunt gaan met de sprekers.

De bijeenkomst is op donderdag 22 september en begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). De locatie is het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem.