Doe gezond, ga een eindje om!

REGIO – Van 17 tot en met 25 september tijdens de Nationale Sportweek kan je mee lopen met sportcoaches tijdens wandelingen door alle kernen van de gemeente Werkendam.

Tijdens de Nationale Sportweek heeft Bart in Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Hank en Dussen wandelroutes uitgezet voor jong en oud van 3, 5 en 7 kilometer. Het orgaan Bart bestaat uit een aantal sportcoaches die in de gemeente Werkendam een boost geven aan alles omtrent sport. Zij doen dit door scholen en verenigingen te ondersteunen met activiteiten.

Tijdens de Nationale Sportweek liggen bij de startpunten de routes voor u klaar. U kunt de route(s) ook volgen met de pijlen aan straatlantaarns. De Bartcoaches wandelen natuurlijk zelf ook mee! Kijk op de website van de gemeente Werkendam, www.werkendam.nl, voor het complete tijdschema van de wandelingen.