Martin Brand in De Burcht Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Gospelzanger Martin Brand zal zondag 25 september een dienst verzorgen in Vrije Evangelische Gemeente de Burcht in Sleeuwijk.

Deze speciale Grow-dienst wordt georganiseerd door de jongeren uit De Burcht. Martin brengt daarin een totaalprogramma met zijn eigen liedjes, verhalen en samenzang rondom het thema: Identiteit. Martin Brand werkt al jarenlang als zanger, spreker en schrijver en staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden. Interactie, humor, geloof, passie, kwetsbaarheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens te beschrijven. Hij verzorgde honderden optredens in het land en bracht inmiddels 6 cd’s uit met Nederlandstalige gospels. Ook werkt Brand als dirigent, presentator bij Groot Nieuws Radio en als artistiek leider van de HQ kunstschool in Soesterberg voor jong talent.

In juni 2012 was de gospelzanger landelijk in het nieuws en leefden duizenden met hem mee toen hij onverwacht bezweek aan een hartstilstand. Een week voordat hij zou spreken op de EO jongerendag. Brand herstelde snel en betrad 2 maanden later weer voor het eerst het podium. Wie deze ochtend wil mee beleven is van harte welkom op zondag 25 september 2016 vanaf 10.00 uur. Adres van Samenkomst is in het Altena College aan de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.

De Burcht is een groeiende gemeente met veel jonge gezinnen uit Sleeuwijk en nabije omgeving. Inmiddels bestaat de gemeente 15 jaar en bezoeken ongeveer 350 mensen de zondagse diensten. De Missie van deze plaatselijke gemeente is om te groeien in liefde voor God, voor elkaar en de mensen om hen heen. Meer informatie is te vinden op www.deburchtsleeuwijk.nl.