Webinar over naamgeving nieuwe gemeente

ALTENA – De drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem willen graag zoveel mogelijk inwoners betrekken bij het bepalen van de naam die de nieuwe gemeente krijgt als de drie gemeenten op 1 januari 2019 fuseren.

Daarom houden de drie gemeenten op donderdag 22 september om 20.00 uur een webinar om toe te lichten hoe inwoners kunnen meedoen bij het bepalen van de naam. Een webinar is een soort directe televisie-uitzending op internet waarbij kijkers ook volop mee kunnen doen door vragen te stellen en hun mening te geven. Tijdens het webinar zal burgemeester Yves de Boer in detail uitleggen hoe we te werk gaan om de naam te bepalen en hoe alle inwoners mee kunnen doen. Ook historicus en televisiepresentator René Bastiaanse komt aan bod en legt uit hoe er uiteindelijk een selectie gemaakt kan worden uit alle ingezonden namen. Streekarchivaris Hildo van Engen belicht tot slot mooie voorbeelden van eerdere fusies in onze regio.

Presentator van het programma is Ruben Duinker van Radio A-FM en Altena TV. Meedoen en meepraten tijdens dit boeiende webinar? Meldt u dan aan via de site van de samenwerkende gemeenten: www.samenwerkendegemeenten-aww.nl.