Gorinchem promotie op The Ship tijdens KLM Open

GORINCHEM – Met tienduizenden bezoekers, fantastische weersomstandigheden en een alom geprezen baan en organisatie is de eerste editie van de KLM Open op The Dutch in Spijk een groot succes geworden.

Op de tweede dag van het evenement werden de stad Gorinchem en het rivierenland eromheen op bijzondere wijze gepresenteerd aan een groot aantal bezoekers aan de KLM Open. Vrijdagmiddag voer de Ocean Diva uit, het prachtige cruiseschip dat tijdens de golfdagen in Spijk lag aangemeerd Buiten de Waterpoort. Met aan boord 270 gasten, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uit het hele land. Zij combineerden een dag KLM Open op The Dutch met een uniek netwerkevenement tegen een schitterende achtergrond: de historische binnenstad van Gorinchem en de Vestingdriehoek vanaf het water gezien.

The Ship. Zo heet het netwerkinitiatief van het bedrijf Blue Acis, met hoogstaand entertainment op de luxe Ocean Diva in het lange weekend van de KLM Open. Vrijdag werd dat gekoppeld aan een ‘promotieprogramma’ voor stad en streek, want eerst werden de gasten meegenomen over de Merwede langs Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren. De KLM Open wordt nog zeker twee jaar gespeeld op The Dutch. Ook volgend jaar zal The Ship hoogstwaarschijnlijk in Gorinchem liggen.