Bazaar Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein

WIJK EN AALBURG – Zaterdag 1 oktober is het weer zover. Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein houdt haar jaarlijkse bazaar.

In het atrium staan van 9.30 tot 16.00 uur weer diverse kramen met spulletjes die te koop zijn of activiteiten waar men aan kan deelnemen. Zo zal er een enveloppenkraam zijn, kunt u raden naar de naam van een konijn of de prijs van een boodschappenmand. Er zijn handwerkspullen, kaarten en leuke cadeauartikelen te koop. Verder is er een kraam met tweedehands boeken en worden er boerenworsten, zult en oliebollen verkocht. Uiteraard is er voor de inwendige mens ook van alles te verkrijgen.

En wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is het rad van avontuur. Veel prijzen worden geschonken door de plaatselijke middenstanders. Zij dragen Zorgplein Maaswaarden altijd een warm hart toe. 5000 loten worden er verkocht en aan het eind van de bazaar komt de notaris uit Heusden traditiegetrouw de trekking verrichten. Met de opbrengst worden veel extra activiteiten bekostigd voor de bewoners van zowel Wijkestein als de Notenhoff.