Winnaar fotoactie 'De Biesbosch in Mij' gekozen

DORDRECHT – De winnaar van de jaarlijkse fotoactie van ‘De Biesbosch in Mij’ is bekend gemaakt. Joep Herrmann wint met zijn foto deelname aan het Biesbosch-programma tijdens de BrabantNacht op 17 september.

Al drie jaar op rij wordt via de website www.debiesboschinmij.nl een fotowedstrijd georganiseerd. Dit jaar was de vraag om foto’s in te sturen van belevenissen van de mens als bezoeker in de Biesbosch. Deze actie leverde een breed scala aan prachtige plaatjes op. Kinderen, overnachten, fit en natuurschoon in de Biesbosch waren de thema’s waarover foto’s ingezonden konden worden.

De hoofdprijswinnaar stuurde een foto van zijn overnachting op de Bevert, een prachtige vrije kampeerplek midden in de natuur van de Biesbosch. De jury koos voor deze foto vanwege de compositie en het verstilde beeld van avontuur, waarop de mens in de Biesbosch indirect zichtbaar is. Joep Hermann wint met zijn foto een gratis deelname voor twee personen aan het BrabantNacht-arrangement in de Biesbosch.