Kom naar het Historisch Festival Werkendam

WERKENDAM – Na veel voorbereidingen is het dan zover. Om 10.00 uur opent burgemeester Yves de Boer op het bordes het Historisch Festival Werkendam.

De gehele dag is er van alles te zien, te horen, te lezen en te beleven op de Hoogstraat met o.a. openluchtexpositie, toneel, muziek, minilezing ds. Groenewegen, verhalenvertellers en ludieke acts. Men kan zichzelf in historische kleding steken en gratis op de foto gaan, of wat dacht u ervan om uw trouwjurk en trouwpak op te zoeken om zo een ontzettend unieke foto van uzelf te laten maken? In de folder, die vorige week huis aan huis is verspreid in Werkendam, staat de route met uitleg over alle activiteiten. De folder is voor mensen van buiten Werkendam verkrijgbaar aan de koffiekraam op het Merweplein.

Het festival eindigt om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. De Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. viert haar 25-jarig jubileum het liefst met zoveel mogelijk mensen; weet u dus van harte welkom, om er met elkaar een leuke dag van te maken.