Kick-off van de Pomp met vele activiteiten

ALMKERK – Zaterdag 17 september trapt men het Pompseizoen af met een reeks aan super toffe activiteiten. Zo komt Sander van Harten weer naar de Pomp voor een graffitiworkshop, deze keer niet op los doek maar op een heuse graffitiwall.

Naast deze workshop kun je ook met je vrienden een balletje trappen in de pannakooi en staat er een skateramp, dus vergeet je skateboard niet. Heb je zin om mee te doen? Kom gezellig langs, ook als je nooit eerder in De Pomp bent geweest. Men gaat eerder dan gebruikelijk open namelijk om 16.00 uur. De entree is gratis, alleen deelname aan de graffitiworkshop kost € 5,- p.p. Wel vragen we een bijdrage voor de consumpties. Rond 18.00 uur gaat de barbecue aan en kun je gezellig mee-eten.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar: contact@depomp.com.