Doe mee aan de 'Dag van de Toekomst'

ALMKERK – Zaterdag 1 oktober organiseren de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem de manifestatie Dag van de Toekomst. De manifestatie vindt plaats in het Golfpark Almkreek en duurt van 10.00 tot 14.00 uur.

Op deze dag presenteren zo’n 200 inwoners, samenwerkend in 22 werkgroepen, uit ons gebied hun visie over hoe de nieuwe gemeente, na de herindeling op 1 januari 2019, eruit moet zien. Welke speerpunten zien zij voor de nieuwe gemeente en waar moeten in de toekomst de prioriteiten gelegd worden. Iedere werkgroep richt een eigen marktkraam in en krijgt 5 minuten het centrale podium tot zijn beschikking om de ideeën te presenteren.

Daarnaast krijgt iedere vereniging of organisatie met activiteiten in het hele gebied van het Land van Heusden en Altena de mogelijkheid om zich tijdens deze bijeenkomst te presenteren. Dat kan door het bemensen van een marktkraam maar ook presentaties, demonstraties, sport, spel, optredens zijn mogelijk. Bent u lid van een vereniging en wilt u ook meedoen met de Dag van de Toekomst? Neemt u dan contact op met Kees Noorloos van de gemeente Aalburg, bereikbaar via communicatie@aalburg.nl of 0416 – 69 87 05. Aanmelden kan tot en met vrijdag 16 september.