Vakanties zijn voorbij; drukte op de A27

REGIO – Nu de vakanties in alle regio’s in Nederland weer voorbij zijn is de verkeersdrukte weer goed te merken op de snelwegen, zo ook op de A27. Vanaf 2019 start men met de verbreding van het traject Houten – Hooipolder.

Herkenbaar voor vele inwoners uit Altena: de bijna dagelijkse files op de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder. Door de weg te verbreden, moeten deze files verminderen. Een van de grootste onderdelen van het plan is een extra brug in zuidelijke richting bij de Merwedebrug. Het verkeer in noordelijke richting gebruikt de huidige brug. In 2019 start men met dit project.

Wil je in de aanloop naar de werkzaamheden automatisch op de hoogte blijven van de plannen voor de verbreding van de A27, abonneer je dan op de nieuwsbrief van Rijkswaterstaat via de website .