Sporthal de Jager in financiële problemen

WOUDRICHEM – De fractie Gemeentebelangen Woudrichem stelt vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders vanwege mogelijke tekorten in de financiële begroting van Sporthal de Jager.

Sporthal de Jager vervult een belangrijke functie voor de binnensport verenigingen in de gemeente Woudrichem. Het sportcomplex bestaat uit een sporthal van 1500 m2, een gezellig restaurant en diverse functionele ruimtes. Diverse (sport-)clubs in Giessen en Rijswijk en omgeving maken al jarenlang trouw gebruik van de sporthal.

Nu blijkt dat de sporthal al sinds december 2015 kampt met financiële problemen lijkt de toekomst onzeker. Als de gemeente niet bijspringt zal de exploitant volgens zijn zeggen de exploitatie noodgedwongen moeten beëindigen en in grote financiële problemen komen, aldus het schrijven van de fractie van Gemeentebelangen. De fractie roept daarom de gemeente op om extra middelen beschikbaar te stellen voor de exploitatie van de Jager.