Blijf op de hoogte van activiteiten in uw buurt

REGIO – Komt er een evenement bij u om de hoek? Gaan uw buren verbouwen? Of is er iets anders in uw wijk wat u graag vooraf zou willen weten. Daarvoor is er nu de ‘Over uw buurt’ service.

Steeds meer inwoners en ondernemers kiezen ervoor om berichten van overheidsinstanties over ontwikkelingen in hun buurt of wijk digitaal te ontvangen. Daarbij gaat het om vergunningen, (bouw)plannen en regelgeving zoals de verbouwing van een huis of een terrasvergunning.

Via de gratis service ‘Over uw buurt’ ontvangt u informatie over uw buurt via de mail. Nu kan dat ook via de nieuwe app voor smartphone of tablet. Inschrijven voor de service kan via www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunnen inwoners en ondernemers zelf instellen welk type berichten zij willen ontvangen en binnen welke straal om hun huis of bedrijf. Meer informatie? Download de gratis app of meldt u aan voor de e-mailservice via https://overuwbuurt.overheid.nl/.