Workshop 'Omgaan met mensen met dementie'

WIJK EN AALBURG – Tijdens het vrijwilligerswerk en dagelijks in de samenleving zijn er ontmoetingen met mensen die geheugenproblemen hebben. Soms ontstaat er dan een moeilijke situatie en is contact maken bijna niet mogelijk.

De gemeente Aalburg en Zorgplein Maaswaarden organiseren daarom een workshop ‘Omgaan met mensen met dementie’. Tijdens deze workshop leren de aanwezigen meer over dementie en over het veranderende gedrag van de dementerende. De workshop wordt gratis aangeboden door de gemeente Aalburg en verzorgd door Ervarea. Na afloop, als aanvulling op de workshop, ontvangen de deelnemers het boek ‘de dementie van Jet en Harrie’.

De workshop vindt plaats op maandag 17 oktober 2016 ‘s-middags van 13.00 tot 16.00 uur of ‘s-avonds van 19.00 tot 22.00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg. Aanmelden voor deze gratis workshop kan tot 15 september bij de receptie van Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein of bij Bea Nijhof van de gemeente Aalburg, tel. 0416-698784, email: b.nijhof@aalburg.nl.