Drie dagen Theaterhoppen in Woudrichem

WOUDRICHEM – Theaterhoppen 2015 was, na het succesvolle debuut van Theaterhoppen in 2014, zo snel uitverkocht dat het aanstaande Theaterhop-weekend 2016 wordt uitgebreid met een derde dag.

Er wordt gehopt op vrijdag- en zaterdagavond 4 en 5 november en zondagmiddag 6 november. Het programma staat op www.theaterhoppen.nl. In één avond of middag bezoek je, lopend door de Woerkumse vesting, vier speellocaties. Waar je in de huiskamers op aanraakafstand kunt genieten van verschillende podiumgenres. Ook dit jaar is er keuze uit een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang en kleinkunst.

De kaartverkoop is gestart, wees er tijdig bij, want er zijn slechts 100 kaarten per dag beschikbaar. De Passe Partout kaart kost € 25,- p.p. voor 4 voorstellingen en is inclusief ontvangst met koffie en thee bij Café ’t Hoekske en een gratis pauzedrankje op de 2e speellocatie. Reserveren kan via www.theaterhoppen.nl.

Bezoekers worden weer op een centrale plaats ontvangen in Café ’t Hoekske en groepsgewijs lopend begeleid naar de intieme speellocaties waar alle 4 de voorstellingen simultaan worden gespeeld. Met dank aan de gastvrijheid van de vestingbewoners die hun huizen weer spontaan beschikbaar stellen voor cultuur.