Politie zoekt getuigen van brandstichting

POEDEROIJEN – De politie is op zoek naar mogelijke getuigen die meer kunnen vertellen over een brandstichting op een aantal afgedankte boten die afgemeerd lagen in de Afgedamde Maas langs de Maasdijk.

In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 augustus was brand ontstaan op een afgedankte woonboot. Nadat die brand was geblust, ontstond in de ochtend van donderdag 25 augustus opnieuw brand. De politie gaat uit van brandstichting en stelt een onderzoek in.

In verband met dit onderzoek wil de politie graag spreken met mogelijke getuigen die iets van die brandstichtingen hebben gezien of daar meer informatie over hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Zaltbommel op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.