Van Berini tot Solex in Kasteel Dussen

DUSSEN – Donderdag 22 september om 20.00 uur treedt in Kasteel Dussen Marjolein Meijers op met het programma ‘Van Berini tot Solex’. Zij brengt ontroerende en vrolijke liedjes ten gehore en combineert dit met een dosis Rotterdamse humor.

Destijds kreeg zij lovende kritieken als Annie van de Berini’s, als An, samen met Jan Rot en solo met muzikanten in het programma Solex. Deze avond is het hoog tijd voor een overzicht. Marjolein Meijers (zang, bas, gitaar) leidt het publiek door haar muzikale leven, samen met Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki, doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon, trekzak, gitaar). Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe: afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. Van Iers, Americana, cajun en old time tot eigen muziek. En alles wordt gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. Na afloop van de voorstelling gaat niemand brommerig naar huis.

Meer informatie op www.marjoleinmeijers.nl. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247. De toegang is 10 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst.