Nieuw seizoen dichterspodium van start

WERKENDAM – Op dinsdag 6 september start het nieuwe seizoen van het Nederlands Dichters Podium met een met internationale dichter.

De ‘Dichter van de Maand’ is Elten Kiene, een (inter)nationaal bekende dichter/rapper/woordkunstenaar. Onlangs kwam hij weer terug uit Amerika. Hier in Nederland heeft Elten zijn eigen woordkunstplatforum in Dordrecht voor dichters, rappers en muzikanten. De muzikale die avond is van De Vale Gieren. Muzikanten die in diverse streekbands de nodige ervaring hebben opgedaan en al lange tijd samen spelen. Zij stonden eerder op het Dichterspodium.

Het nieuwe seizoen van het Nederlands Dichters Podium is in de bibliotheek aan de Gedempte Haven 17 van Werkendam. De avond begint om 19.45 uur, de inloop is met gratis koffie of thee vanaf 19.20 uur en duurt tot ca. 21.15 uur. U bent van harte welkom en kijk op de website www.nederlandsdichterspodium.nl voor het volledige programma de komende tijd.