Doe mee met het Open Kampioenschap in Hank

HANK – Op zondag 11 september kunt u in Hank strijden om het “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena”. Een wedstrijd over 40 kilometer voor recreanten en trimmers zonder wielerlicentie.

Heb je zin om je eens te meten met andere wielrenners op een afgesloten wielerparcours? Doe dan mee! Ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena zijn van harte welkom. De minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Het dragen van een valhelm is wel verplicht.

De wedstrijd wordt verreden onder auspiciën van de KNWU (categorie Prominenten). De deelnemers zijn dan ook tijdens het evenement verzekerd via de nationale wielerbond. Inschrijven kan voor slechts € 5,-. Je kunt vooraf inschrijven door een mail te sturen naar info@rondevanhank.nl. Geef je naam, woonplaats en geboortedatum door en je wordt op de deelnemerslijst geplaatst. Inschrijven op de wielerdag zelf kan uiteraard ook. Meld je in de permanence. Deze is te vinden in dorpshuis ’t Uivernest aan de Kerkstraat 9 te Hank. Hier kun je je rugnummer afhalen. Meld je dus aan en doe mee in de straten van Hank!