De Biesbosch Challenge daagt je uit

DRIMMELEN – Na een succesvolle eerste editie, worden nu de voorbereidingen getroffen voor de tweede editie van de Biesbosch Challenge. Deze vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september.

Dit jaar wordt het nog spectaculairder en worden teams uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Het parcours leidt de teams door de kernen van de gemeente Drimmelen. ‘Bewegen’ en ‘recreatie’ staan centraal bij het parcours, dat dwars door de verschillende kernen voert. Kanoën, mountainbiken, hardlopen, kickbiken (step), op allerlei manieren worden teams uitgedaagd het parcours af te leggen. Op de diverse locaties voeren de deelnemers aanvullende opdrachten uit.

De ruim 80 deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit verschillende afstanden. Zo zijn er de masters, challengers en recruiten. Het parcours voor de recruiten is zelfs geschikt voor de jonge deelnemers (vanaf 16 jaar). Hierdoor hebben we voor ieder team een eigen uitdaging en een eigen afstand.

De masters starten op zaterdagavond 10 september met een kanotocht door de BiesBosch. Zij starten op zondagochtend om 8.30 uur samen met de Challengers. De recruiten starten om 10.00 uur. De finish van alle deelnemers wordt verwacht tussen 15.00 en 16.00 uur. Een programmaboekje met daarin het af te leggen parcours en de aanvullende opdrachten wordt door de organisatie beschikbaar gesteld.

Meer informatie lees je op de website www.biesboschchallange.nl. De Biesbosch Challenge start en finisht op het strand bij Beachclub Puur, Marinaweg 50, Drimmelen.