Aanmelding Appeltjes van Oranje 2017 van start

REGIO – Vanaf vandaag kunnen organisaties zich aanmelden voor de Appeltjes van Oranje 2017. Kinderen die opgroeien in kwetsbare of achterstandssituaties staan centraal bij de Appeltjes van Oranje 2017. Onder de noemer Krachtige Kinderen zoekt het Ora

Kinderen groeien soms op in moeilijke situaties. Gelukkig zijn er veel initiatieven die zich inzetten om hen zo goed mogelijk mee te laten doen, zonder ze in een uitzonderingspositie te plaatsen. Bijvoorbeeld door kinderen te helpen zich te ontwikkelen of juist ouders te ondersteunen in de opvoeding. Ook zijn er projecten die kinderen helpen hun eigen leefomgeving mooier te maken. Het Oranje Fonds zoekt succesvolle initiatieven die zich hiervoor inzetten.

Succesvolle initiatieven die zich inzetten voor deze doelgroep komen dit jaar in aanmerking voor de prijzen. Zij kunnen zich tot en met 23 september aanmelden via oranjefonds.nl/appeltjes. Drie initiatieven krijgen in mei in een Appeltje van Oranje uitgereikt op Paleis Noordeinde.