50e editie Giessense Jaarmarkt

GIESSEN – De jaarmarkt Giessen zal komend jaar voor de 50e keer gehouden worden. Tijdens de jaarmarkt, die uit ca. 140 kramen bestaat worden er tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er o.a. een kermis, een hardloopronde en een wielerronde.

Het programma voor de 50e Giessense mert is bijzonder goed gevuld in het kader van het jubileum. Dit jaar zijn ook de maandag, dinsdag en woensdag toegevoegd aan het programma waarmee de festiviteiten duren van 5 t/m 10 september.

Tijdens de gehele week is er voor jong en oud wat te beleven. Zo is er een kindermiddag, mogelijkheid om te lasergamen, een ouderendag en een feestavond. Verder kom je activiteiten tegen zoals een Telekids Disco, de Larense klederdracht verkleedde Folkloristische dansgroep en hoor je onder meer Het Volendamse La Sampa en muziekvereniging Kunst en Vriendschap. Later in september, op de 24e, is er tot slot nog een bijzondere afsluitende Feestavond. Een Tribute avond naar Coldplay, Golden Earring en AC/DC. Dit gaat er voor zorgen dat Sporthal De Jager een kolkende feestmassa wordt waar het dak er nog net niet af mag.

Lees het volledige programma op de website www.jaarmarkt-giessen.nl of in de speciale krant die huis-aan-huis verspreid is.