Politie zoekt getuigen van inbraak elektronicazaak

VEEN – Bij een inbraak in een elektronicazaak in Veen zijn Ipads en Iphones gestolen. De inbraak vond plaats in de nacht van dinsdag 23 augustus op woensdag 24 augustus 2016.

Vermoedelijk vier inbrekers sloegen toe rond 3.10 uur aan het Bagijnhof in Veen. De ruit van de voordeur werd vernield, waarna men de winkel binnenging. Ze waren vooral uit op elektronica van het merk Apple. Een getuige zag dat de daders er vandoor gingen in een personenauto. Het ging vermoedelijk een lichtkleurige Volkswagen Golf.

De politie vraagt uw hulp bij de het oplossen van deze inbraak. Hebt u iets gezien kort voor of na de inbraak of heeft u informatie over wie deze daders zijn? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.