Muzikale avond bij Taptoe Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Op 17 september 2016 vindt alweer de 26e editie van Taptoe Sleeuwijk plaats. Traditioneel is de taptoe te vinden in het park aan de Notenlaan in Sleeuwijk.

Tijdens deze 26e editie zullen weer verschillende toporkesten het heilige gras van Sleeuwijk betreden om het publiek een spectaculaire muzikale avond te bezorgen. Hiervoor wordt het park aan de Notenlaan weer omgetoverd tot een waardig taptoeterrein, inclusief een grote zittribune. Showkorps Wilhelmina stelt graag de deelnemende gastkorpsen aan u voor: Drumfanfare Exempel uit Empel, Showharmonie Oefening Baart Kunst uit Rhenen, Drumfanfare Deltaband uit Vlissingen en Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen. Uiteraard is vanuit het eigen corps uiteraard zowel het Showcorps als het Jeugdshowcorps vertegenwoordigd.

U bent van harte welkom om deze avond mee te beleven. De taptoe duurt van 20:00 tot 23:00 uur en is gratis toegankelijk.