Feest- en verlichtingsweek 'Vroeger' in Andel

ANDEL – Ondernemersvereniging Juliana uit Andel heeft het programma weer compleet: de feest- en verlichtingsweek vanaf vrijdag 26 augustus.

Het evenement gaat vrijdag 26 augustus van start, om 19.30 uur bij de Romboutstoren. Diezelfde avond is er een Radio 538 Drive Inn show in de feesttent. Op zaterdag is er vanaf 21.00 uur een 70’s, 80’s en 90’s party. Maandag 29 augustus wordt er vanaf 20.00 uur bingo gespeeld en op 30 augustus wordt de musical ‘Testament van ome Hent’ op de planken gezet door inwoners van Andel, onder begeleiding van jeugdorkest van het Andels Fanfare Corps. Daarnaast is de hele week het grootste gedeelte van het dorp, de straten en tuinen, verlicht in het thema ‘Vroeger’.

Het uitgebreide programma is te vinden op de website www.ov-juliana.nl en op de Facebook pagina.