Slotmanifestatie visiegroepen

ALTENA – Op zaterdag 1 oktober 2016 vindt de presentatie van de eindproducten van de eerder dit jaar samengestelde visiegroepen plaats. De visiegroepen presenteren dan hun visie op 1 Altena gemeente.

Ruim 20 groepen met inwoners uit het Land van Heusden en Altena zijn aan de slag gegaan met het maken van een visie voor de nieuwe gemeente die ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Op 22 juni 2016 hebben de visiegroepen hun voorlopige ideeën voor de visie van de nieuwe gemeente gepresenteerd.

Bent je benieuwd naar de ideeën en plannen van de visiegroepen ten aanzien van 1 gemeente Altena? Noteer dan 1 oktober in je agenda en zorg dat u bij de presentatie bent. Op de website www.samenwerkendegemeenten-aww.nl lees je alle informatie en het programma van deze slotmanifestatie.