Culinair doneren bij Gastvrij & Smaakvol Altena

GIESSEN – Op 9 en 10 september vindt in Giessen Gastvrij & Smaakvol Altena plaats op het terrein van De Jager. Bij de vele stands kunt u genieten van heerlijke hapjes, fijne gerechten en zelfs deelnemen aan een wijn- en bierproeverij.

Tijdens het Foodfestival Gastvrij & Smaakvol Altena zijn er allerlei gezellige standjes met lekkere hapjes en smaakvolle gerechtjes. Leveranciers van streekproducten presenteren zich deze dagen. Ook wordt een wijn- & bierfestival georganiseerd met allerlei proeverijen. Voor de kids is er een springkussen aanwezig en het geheel wordt omlijst met live muziek van onder meer het regionaal bekende duo Just for You uit Woudrichem en Trio Vastgoed.

Een deel van de opbrengst van het foodfestival wordt gedoneerd aan Stichting KiKa. Bij een donatie van 50,- euro ontvangt u een stempelkaart waarmee u naar hartelust kunt eten en drinken, deelnemen aan de wijn- en bierproeverij en vooral genieten.

Gastvrij & Smaakvol Altena start al om 10.00 uur ’s ochtends op vrijdag 9 september en duurt tot 01.00 uur op zaterdag 10 september. Waarbij natuurlijk de middag tot avond de voorkeur heeft om lekker te eten en te drinken.

Wil jij er bij zijn? Koop dan nu alvast je stempelkaart via de website www.culinairdoneren.nl/altena/ en de organisatie hoopt u graag op 9 of 10 september te mogen verwelkomen. Sportcomplex en restaurant de Jager is te vinden aan de Parallelweg 35 in Giessen.