ZLTO Boerenerfdag in Genderen trekt veel bezoekers

GENDEREN – Organisatie ZLTO Altena Biesbosch organiseerde op 20 augustus 2016 haar 13de Boerenerfdag bij laanboomkwekerij Van der Beek in Genderen. Dat schrijft Altena Digitaal op haar website.

Op deze dag is een, ieder jaar bij een ander bedrijf, agrarisch bedrijf opengesteld voor publiek. Het belangrijkste doel is om de inwoners van het Land van Heusden en Altena dichter bij land- en tuinbouw te betrekken en de mensen op een informele manier kennis te laten maken met de sector zoals die vandaag de dag werkt.

Op 20 augustus werd de Boerenerfdag gehouden bij laanboomkwekerij J.C. van der Beek in Genderen waar de bezoekers massaal op af kwamen. De woordvoerder van het ZLTO, Gerben van Giessen, spreekt van een elk jaar groeiende belangstelling. Ook Van der Beek uit Genderen is trots en goed te spreken over de samenwerking tussen de ondernemers en de organisatie.

Hans Verbeek van Digitaalburg en cameraman Joop Lankhaar van Genderendigitaal maakten een impressie van deze dag die u kunt bekijken via www.altenadigitaal.nl.