Fotopresentatie van Oud Woerkum

WOUDRICHEM – Tijdens voorgaande Visserijdagen was er in de vesting voor het huis van Aart en Anja de Joode in de Hoogstraat een raamexpositie d.m.v. een etalage van een fotozaak met daarin een mix van oude foto’s van verenigingen en evenementen.

Dit jaar gaan de verzamelaars van Oud Woerkum digitaal. Voor elk van de twee ramen zal er een presentatie voorbij komen van 10 minuten met een diversiteit aan onderwerpen. Na deze 10 minuten kunt u wisselen van raam om de tweede presentatie te bekijken. De verzamelaars van Oud Woerkum hebben in de loop van de jaren een groot archief van oude foto’s, ansichtkaarten en krantenknipsels opgebouwd. Deze verzameling delen zij op hun website www.oudwoerkum.nl, maar ook door het geven van presentaties.

De foto-presentatie is te zien aan de Hoogstraat 34 op donderdagavond 25 en vrijdagavond 26 augustus van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag 27 augustus de gehele dag van 10.00 tot 23.00 uur en zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.