Vier het oogstfeest op Fort Altena

SLEEUWIJK – Op Fort Altena viert met het oogstfeest! Op 18 september wordt dat smikkelen en smullen aan lange tafels en bovendien moet er bij een goed feest gedanst worden.

Dat doet men met onder meer Cubaanse salsadansers die je precies leren hoe je dat doet. Daarnaast maak je kennis met een ‘salsa suelta’, Cubaanse reggeaton/cubaton, de merengue en bachata. Het belooft een prachtig feest te worden, waarin men deelt wat we hebben en genieten van onze rijke oogst. Tijdens dit oogstfeest is er wederom een Strippenkaart-menu, bestaande uit speciale gerechtjes die passen bij een feest als dit.

Natuurlijk is de toegang en de deelname aan de workshops gratis. Het fort vindt je aan de Tol 8 in Sleeuwijk/Werkendam en meer informatie lees je op www.fortaltena.nl.