Bijeenkomst met Karim Landoulsi in Genderen

GENDEREN – Op de afsluitende zondag, 28 augustus, van de Feestweek Genderen is de tent open voor een bijeenkomst met spreker Karim Landoulsi en de Genderse praiseband Up2You. De aanvang is 15.30 uur.

Karim Landoulsi (39) zijn vader was moslim, zijn moeder had wel een kerkelijke achtergrond, maar bracht dit niet in de praktijk. Toen hij 15 was liep hij met zijn broer een bruisende Surinaamse kerk in Amsterdam binnen en vond God. “Doordat mijn vader heeft gezien dat het geloof in Jezus voor mij écht is, heeft ook hij uiteindelijk zijn leven overgegeven aan Hem. De combinatie tussen het horen van het Evangelie en het zien van het effect in levens van anderen is enorm krachtig. Als God een plek krijgt in je leven, ga je anders spreken en leven. En dat blijft niet zonder gevolgen.”

Het thema van de dienst is ‘Ontmoeting met Jezus’ en volgens Karim is het volgen van Jezus ‘zijn beste keuze ooit’. Iedereen die hier meer over wil horen is van harte welkom.