Vervangen waterleidingen Buitenkade

HANK – In opdracht van Brabant Water voert aannemer van Vulpen werkzaamheden uit aan de waterleidingen van de Buitenkade tussen Hank en Nieuwendijk. In het totaal wordt er ongeveer 1325 meter aan leidingen vervangen. De werkzaamheden duren 3 maanden.

Het waterleidingnet van Buitenkade Hank – Nieuwendijk is grotendeels in de jaren 1934 aangelegd en daarom aan vervanging toe. In enkele gevallen worden ook de aansluitingen van water bij de aanwonenden in de meterkast (of -put) vervangen. De aanwonenden worden geïnformeerd door de aannemer als er tijdelijk specifieke hinder of overlast is. Zo kan het zijn dat er even ergens anders geparkeerd moet worden of dat de kliko’s op de ophaaldag ergens anders moeten worden neergezet. Men probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Actuele informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden staat op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater.