Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena

HANK – Op zondag 11 september om 13.00 uur gaat er in Hank gestreden worden om het ‘Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena’. Een wedstrijd over 40 kilometer voor recreanten en trimmers.

Het gaat dus om fietsers die dus niet in het bezit zijn van een wielerlicentie bij de KNWU. Een basislicentie is wel toegestaan. Heb je dus zin om je eens te meten met andere wielrenners op een afgesloten wielerparcours? Doe dan mee. Ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena zijn van harte welkom. De minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Het dragen van een valhelm is verplicht. De wedstrijd wordt verreden onder auspiciën van de KNWU categorie Prominenten. De deelnemers zijn dan ook tijdens het evenement verzekerd via de nationale wielerbond.

Voor slechts € 5 doe je mee. Je kunt vooraf inschrijven door een mail te sturen naar info@rondevanhank.nl. Geef je naam, woonplaats en geboortedatum door en je wordt op de deelnemerslijst geplaatst. Inschrijven op de wielerdag zelf kan uiteraard ook. Meld je in de permanence. Deze is te vinden in dorpshuis ’t Uivernest aan de Kerkstraat 9 te Hank. Hier kun je je rugnummer afhalen.