Kermis en Wielerronde van Hank 2016

HANK – September is in Hank de maand van de traditionele kermis en wielerronde. De kermis zal plaatsvinden van vrijdagavond 9 september tot en met dinsdag 13 september. De 63e Ronde van Hank zal op zondag 11 september worden verreden.

Jaarlijks probeert het wielercomité van de Ronde van Hank samen met de kermisexploitanten weer voor een leuke kermis te zorgen. Op vrijdagavond 9 september zal de kermis weer geopend worden met een swingende act voor alle kinderen. Tevens wordt er deze avond gezorgd voor een leuke verrassing. De andere dagen staan garant voor kermisfeest voor jong en oud met oude bekende en ook weer een aantal nieuwe attracties.

De Ronde van Hank beleefd dit jaar op 11 september zijn 63e uitgave. Vele sterke namen staan inmiddels op de erelijst. Dit jaar zullen de Nieuwelingen, Recreanten en de Elite/Beloften de kans krijgen om zich aan de lijst van winnaars toe te voegen. Uiteraard is er ook weer een Rabo Dikke Banden Race. De Recreanten, wielrenners zonder licentie bij de KNWU, gaan strijden om het Kampioenschap van het Land van Heusden en Altena.