Inbrekersduo in de kraag gevat

RAAMSDONKSVEER/GEERTRUIDENBERG – Dankzij een alerte getuige heeft de politie twee inbrekers op kunnen pakken. De getuige zag op zaterdag 13 augustus rond 5.40 uur twee mannen wegrennen bij een woning aan het Schuttersveld in Geertruidenberg.

Toen agenten bij de woning aankwamen bleek er ingebroken te zijn. Direct na het binnenkomen van de melding werd al uitgekeken naar de twee verdachten. Ze zouden in een auto zijn weggereden. Dankzij het signalement dat de getuige gaf konden de 16-jarige jongen en 24-jarige man beide afkomstig uit Waspik aan de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer worden opgepakt.

Het duo had verschillende goederen bij zich mogelijk van diefstal afkomstig. Deze zijn in beslag genomen. De twee verdachten zijn vastgezet voor verder onderzoek.