Politie beëindigd illegale party in de Biesbosch

WERKENDAM – De politie heeft zondagmorgen op de Noorderklipweg midden in natuurgebied De Biesbosch een illegale party beëindigd. Dat meldt de website Digitaalburg.com.

Enkele tientallen jongelui hadden door een slot van een slagboom te forceren zich toegang tot het voor auto afgesloten gebied verschaft. Aan het einde van de Noorderklipweg staat het voormalige huis van de bekende boswachter Thomas van der Es en daar hadden de feestgangers bezit van genomen. Ondanks het stiltegebied dat op deze locatie van toepassing is klonk er behoorlijk luidruchtige muziek uit de meegenomen geluidsinstallaties.

De politie heeft de namen en kentekens van de voertuigen van alle aanwezigen genoteerd en die zijn er met een waarschuwing vanaf gekomen. De jongelui hebben op verzoek van de politie alle rommel opgeruimd en zijn toen vertrokken.