Gigantische Openlucht Snuffelmarkt in Gorinchem

GORINCHEM – Op zondag 28 augustus staat het parkeerterrein van de evenementenhal bomvol leuke oude handel. Weer of geen weer, de markt gaat altijd door omdat bij slecht weer alles naar binnen wordt verplaatst.

Het is een Mega Snuffelmarkt / Bric a Brac met 400 kramen mooie oude spulletjes waar men naar hartelust kan komen snuffelen in allerlei oude spullen, serviesgoed, keukenspullen, boeken, sieraden, speelgoed, curiosa, elektrische apparaten, kleine meubeltjes en nog veel meer. Wie weet ligt er wel iets bijzonders op u te wachten en vindt u nu eindelijk het boek dat u al jaren zocht of een leuk schilderijtje. Ook voor verzamelaars is het altijd leuk snuffelen op zo’n gezellige markt.

De entreeprijs is 4 euro voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. De markt wordt gehouden op bij de evenementenhal gelegen aan de Franklinkweg 2 in Gorinchem-Oost en duurt van 9.00 tot 16.30 uur.