Zomerse afsluiting met de Friendship

SLEEUWIJK – Van maandag 15 augustus tot vrijdag 19 augustus organiseert stichting Tienerfriends voor het eerst een jongerenvakantieweek.

Tijdens deze week staan er allerlei super toffe activiteiten op de planning zoals kanoën in de Ardennen, barbecue, rondvaart met de Friendship, survival activiteit in de Biesbosch en een ‘open air’ filmavond. Ook zijn er een aantal sprekers die een Bijbelstudie verzorgen. Vrijdagavond sluiten ze af met een super gezellige en swingende Hawaïparty.

Jongeren kunnen er voor kiezen de hele week aan boord te verblijven, inclusief overnachtingen, maar ook om aan één of meerdere losse activiteiten deel te nemen. Opgeven kan via de mail of via onze jongerenwerker Stefan Ippel. Alle informatie inclusief een overzicht van de eventuele kosten zijn te vinden op de vernieuwde website: www.tienerfriends.nl.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (maand)programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl.