Startdag nieuwe seizoen Hervormde Gemeente

WERKENDAM – Op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus zijn er verschillende activiteiten te doen bij de start van het nieuwe seizoen van de Hervormde Gemeente in Werkendam.

Op zaterdagmorgen om 10.00 uur worden de kinderen tot 12 jaar verwacht in De Bron om te knutselen en spelletjes te doen. Ook zal er een lunch klaar staan. Om 14.00 uur is het voor de gemeenteleden ouder dan 12 jaar tijd om actief bezig te zijn. De jongeren vinden het erg leuk om de competitie aan te gaan met de ouderen. De start is aan de haven bij Hoogendoorn. Om 18.00 uur staat een barbecue klaar bij ‘Transito aan de Beatrixhaven’. Daarbij is ook een springkussen aanwezig.

Zondagmiddag is er om 16.00 uur een maaltijd voor de jongeren van 12 jaar en ouder in de bovenzaal van De Bron in Werkendam. Aansluitend is er dan de kerkdienst. Na de kerkdienst is er een verdiepingsavond. Iedereen is hierbij welkom. Opgeven voor de activiteiten kan, graag voor 22 augustus, via werkendam@live.nl of 06-58835452. Een briefje mag ook in de boxen in de kerk gedaan worden.