Stand up comedy op Fort Altena

WERKENDAM – De zomer is in volle gang en daar maken de Kwartiermeesters van Fort Altena een waar feestje van.

Ze bieden op Fort Altena een open podium aan voor stand up comedy. Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je laten zien waar jouw kwaliteiten liggen, een battle aangaan met je vakgenoten of gewoon lekker je eigen ‘ding’ doen. Loods K op Fort Altena staat volledig tot je beschikking. Er is genoeg plaats voor al je fans, dus neem ze gerust mee. Meld je vooraf aan door een mail te sturen aan info@lizzyvanpelt.nl, onder vermelding van SOC. Zet in je mail wat jouw bijdrage is hoeveel tijd je nodig hebt, dan wordt er gezorgd voor een programmering.

Je vindt Fort Altena, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, aan afrit 23 van de A27, aan de Tol 8 in Werkendam.